The Annual User Conference

Learn. Adopt. Grow.

January 19-20, 2017

|

SAN RAMON, CA

Top 10 Reasons to Attend ZoomPower 2017

1. Hear an Engaging Keynote

Absorb a thought-provoking keynote from Umesh Vaidyamath, a thought leader in the immigration technology industry.

2. Learn INSZoom Best Practices

Listen best practices for using INSZoom efficiently and to your advantage from the experts and makers themselves.

3. Discover Best Practices from Our Clients!

Learn how other INSZoom clients are using the immigration case management software to their best advantage.

4. Gather Our Favorite Features – Tips & Tricks

We will give out secrets on our favorite features to maximize INSZoom utilization.

5. Uncover Hidden Values in our Add-On Features

Learn how to uncover hidden values from our array of add-on features. Explore them and learn how you can accommodate them in your INSZoom practice.

6. Hear Our Vision and Next-Steps

Hear about our vision and what we have planned for our product. We’re moving forward and we’re taking you with us!

7. Take a Deeper Dive into Our Product

Attend live boot camps, training sessions and take a deeper dive into functionality. If you have questions, they will be answered live with a demo!

8. Network!

The conference will have fun activities and opportunities where you can get reacquainted with your friends, colleagues, our partners and the INSZoom team.

9. Interact with the Experts

Our boot camps will give you the opportunity to interact with product support specialists, implementation leads and engineers and help you gain a deeper insight into the product.

10. Enjoy beautiful San Ramon amidst the San Francisco Bay Area, California!

Spend time networking at our breakfasts, lunches and breakout sessions. Have some fun!

Countdown to ZoomPower 2017

152

Days

10

Hours

15

Minutes

50

Seconds

Meet the Speakers for ZoomPower 2017

UMESH VAIDYAMATH
INSZOOM
JAKE LIPMAN
VISA WOLF
AMANDA SCHILLING
OGLETREE DEAKINS
LAWRENCE DSOUZA
INSZOOM
LOGAN MCDONALD
INSZOOM
DEEPIKA SINGH
CHUGH LLP
ARUNA PERUMAL
INSZOOM
PRASATH SUBRAMANIAN
INSZOOM
EDRIS AKBAR
INSZOOM
ARUN RAJAGOPALAN
INSZOOM
KAREN HU
INSZOOM

Agenda

January 19, 2017
January 20, 2017
  • Day – 1 Bootcamp
    • 8:00 AM to 9:00 AM
      Registration, Check-in, Breakfast, Networking
      60 minutes
    • 9:00 AM to 11:00 AM
      Knowledge Base Questionnaires
      Questionnaire is a convenient means of acquiring information from an entity in an uncomplicated, easy-to-understand way. Questionnaires is an exclusive feature of the INSZoom application as it facilitates the Case Managers to obtain Client/Dependent/Prospective Candidate/Sponsor related information and populates this information on related forms of the respective entity. This module will cover on how to Replace old Questionnaire with new Questionnaire + Merge Questionnaire
    • 11:00 AM to 11:30 AM
      Tea/Coffee Break
      30 minutes
    • 11:30 AM to 12:30 PM
      Knowledge Base Questionnaires
      Continuation to Questionnaire customization. In this module you will learn on how to create custom fields + Customize existing questionnaires
    • 12:30 PM to 2:00 PM
      Lunch
      90 minutes
    • 2:00 PM to 3:00 PM
      HR Portal and FN Portal
      This is a convenient way for the case manager to allow a corporation/foreign national to view client and case details. The HR Portal allows access to certain areas such as: reports, notes, appointments, and even upload documents and send e-mails. This ensures that the corporation is up to date with the current process of their employee(s) visa. The FN can view status of their case, steps, upload digital docs etc.
    • 3:00 PM to 3:45 PM
      Report Module and Alerts
      With the Reports module Case Managers are able to view detailed information and statistics based on the several aspects of case management. This module will cover on how to generate around 100 pre-defined report and create your own report template based on the fields you want to input and fields you would like to generate as output.
    • 3:45 PM to 4:15 PM
      Tea/Coffee Break
      30 minutes
    • 4:15 PM to 5:15 PM
      Global / Process Module
      60 minutes
    • 5:15 PM to 5:30 PM
      Closing
      15 minutes
  • Day – 2 Conference
    • 8:00 AM to 8:30 AM
      Registration, Check-in, Breakfast, Networking
      30 minutes
    • 8:30 AM – 8:45 AM
      Opening
      15 minutes
    • 8:45 AM – 9:30 AM
      Keynote Speech
      45 minutes
    • 9:30 AM – 10:30 AM
      INSZoom Product Roadmap 2017
      60 minutes
    • 10:30 AM – 11:00 AM
      Tea/Coffee, Networking, Fun @ Conference
      30 minutes
    • 11:00 AM – 12:30 PM
      Global Framework, Process Module & Reports
      90 minutes
    • 12:30 PM – 2:00 PM
      Lunch Break
      90 minutes
    • 2:00 PM – 2:45 PM
      Email & Calendar Sync, Billing – Invoicing & Payments
      45 minutes
    • 2:45 PM – 3:30 PM
      Portals – HRP, FNP & Case Request
      45 minutes
    • 3:30 PM – 4:00 PM
      Tea/Coffee, Networking, Fun @ Conference
      30 minutes
    • 4:00 PM – 5:00 PM
      Knowledge Base Automation, Configuring Petitions (Forms, Questionnaires, Custom Questionnaires, Steps & Reminders, Events, Case Timer)
      60 minutes
    • 5:00 PM – 5:30 PM
      Closing, Vote of Thanks, Speaker Trophies
      30 minutes

    2016 Attendees

    Alcorn Immigration Law
    Baird Holm
    Constangy, Brooks, Smith & Prophete, LLP
    CPG Immigration Law Group
    Deloitte
    D.C. Wicker, PLLC
    Faegre Baker Daniels
    GSB Law
    Immigration Law Group
    K&L Gates LLP
    Lane Powell
    Meyer Law Group
    Ogletree Deakins
    Pwc
    Raoof Law
    The Chugh Firm
    Tibco Software Inc.
    University of Michigan
    Visawolf LLP
    Zoomlee

    Join Us at ZoomPower 2017

    Register for ZoomPower 2017

    The annual user conference of INSZoom -ZoomPower 2017, invites you for a two high-energy days of learning, networking and fun. It’s your chance to receive hands-on training, learn from industry best practices, utilize INSZoom to the best of your advantage, exchange ideas with other INSZoom customers and discover INSZoom product road map.

    Roundhouse Conference & Market Center, San Ramon, California

    ZoomPower will be held at the Roundhouse Conference and Market Center in San Ramon, California. INSZoom has picked Bay Area’s destination of choice situated among the rolling hills of beautiful San Ramon. Views of the lake, walkways around the property combined with an educational and fun conference, makes for a perfect user conference.

    Contact Us