IIC 2016

ITC Gardenia, Bengaluru, India

Register Now >>

Join the conference

152

Days

10

Hours

15

Minutes

50

Seconds

Learn from Industry Leaders in Global Mobility

Here are the speakers who will influence participants with their thoughts in IIC2016.

RAMI FAKHOURY
FAKHOURY GLOBAL IMMIGRATION
UMESH VAIDYAMATH
INSZOOM
ANINDITA A. CHOWDHURY
USILAW
AMARPAL S. CHADHA
Ernst & Young
JAKE LIPMAN
VISA WOLF
GAGAN SABHARWAL
NASSCOM
MARIANNA KULIKOWSKA
FAKHOURY GLOBAL IMMIGRATION
ANUJ SARIN
WIPRO TECHNOLOGIES
ROHIT TURKHUD
FAKHOURY GLOBAL IMMIGRATION
SREEKANTH ARMINANITAHYA (Sree)
Computer Sciences Corporation
KETAKI NIMONKAR
FAKHOURY GLOBAL IMMIGRATION
KUMAR VISVANATHAN
MINDTREE
PRADEEP SETLUR
IBM
PRAVEEN HEBBALE
CGI
CARMEN SALEH FAKHOURY
FAKHOURY GLOBAL IMMIGRATION
SHUDDHASATTWA GHOSH
Ernst & Young
KIRAN SN
HCL TECHNOLOGIES
SAMIER MAHTO
UnitedHealth Group
SATHYA PRAKASH
SAPIENT
SURABHI MARWAH
Ernst & Young
Pankaj Bhatia
Honeywell
TIM DENNEY
BERRY APPLEMAN & LEIDEN LLP
JOHN STEPHEN RAO
SAPIENT
RAMA KARMAKAR
Ernst & Young
Rajesh Puttaswamaiah
PwC
Sanjeev Sharma
UnitedHealth Group
SWATI SHANBHAG
HCL Technologies
BEHRAM BHAGWAGAR
FAKHOURY GLOBAL IMMIGRATION
SRUTHI ANANTHACHARI
ZOOMLEE
Hemamalini Venkatraman
COMPUTER SCIENCES CORPORATION
Dattatreya Golthi
Atkins

Agenda

November 10, 2016
November 11, 2016
  • 7:30 – 8:30
    Registration
    60 minutes
  • 8:30 – 9:30
    Basic – US (H1B basics & responding to complex RFEs)
    60 minutes
  • 9:30 – 10:00
    Global Mobility Policies
    30 minutes
  • 10:00 – 10:30
    Tea Coffee / Networking Break
    30 minutes
  • 10:30 – 11:30
    Advance US
    60 minutes
  • 11:30 – 12:30
    Advance Global
    60 minutes
  • 12:30 – 2:00
    Lunch & Networking Break
    90 minutes
  • 2:00 – 2:30
    Grand Opening & Welcome Speech
    30 minutes
  • 2:30 – 3:15
    Session 1: Keynote Address – Impact of Technology on Global Immigration
    45 minutes
  • 3:15 – 3:45
    Session 2: Canadian Immigration – Temporary Foreign Worker Program Compliance
    30 minutes
  • 3:45 – 4:15
    Tea Coffee / Networking Break
    30 minutes
  • 4:15 – 4:30
    Fun @ Conference
    15 minutes
  • 4:30 – 5:00
    Session 3: Final rule on STEM OPT – Bridging talent gap for empoyers?
    30 minutes
  • 5:00 – 5:30
    Session 4: Immigration and tax – the interplay and the principles to consider
    30 minutes
  • 5:30 – 5:45
    Closing… to be continued tomorrow
    15 minutes
  • 8:00 – 9:00
    Registration
    60 minutes
  • 9:00 – 9:30
    Welcome back
    30 minutes
  • 9:30 – 10:15
    Session 1: Global Immigration Trends & Updates
    45 minutes
  • 10:15 – 10:45
    Tea Coffee / Networking Break
    30 minutes
  • 10:45 – 11:00
    Fun @ Conference
    15 minutes
  • 11:00 – 11:45
    Session 2: L1 trends and changes to policy
    45 minutes
  • 11:45 – 12:30
    Session 3: MAC (Migration Advisory Council) UK – Impact of tighter controls
    45 minutes
  • 12:30 – 1:30
    Lunch & Networking Break
    60 minutes
  • 1:30 – 2:15
    Session 4: H1 B Audit Process
    45 minutes
  • 2:15 – 3:00
    Session 5: Global Taxation – Recent trends and the impact on employees and corporates
    45 minutes
  • 3:00 – 3:30
    Tea Coffee / Networking Break
    30 minutes
  • 3:30 – 3:45
    Fun @ Conference
    15 minutes
  • 3:45 – 4:30
    Session 6: Perm Process – Recent Trends
    45 minutes
  • 4:30 – 5:15
    Session 7: Australasia – Immigration Trends
    45 minutes
  • 5:15 – 5:45
    Closing, Raffle, Prizes, Vote of Thanks
    30 minutes

View Past Year’s Conference Attendee Companies

Accenture
ADITI Technologies Pvt Ltd, Bangalore
Amadeus IT Group
Amdocs
Aris Global
Aspiresys
Atos
Attra
Capgemini
Cognizant
Colruyt Group
Computer Science Corporation
Cynosure Consulting UK ltd
DE Shaw
Dell
Deloitte Haskins & Sells LLP
Deloitte
Economic Times
Ernst & Young
Eurofins
Exigent Group
EXL Service
Expat Partners
Fakhoury Global Immigration
Formula Group
Fragomen
French Consulate
Fujitsu Consulting India
Genpact
HCL
Honeywell
IBM
IGATE Global Solutions Limited
Infinite
Infocept
Infogain
Infosys
INSZoom
ITC Infotech India Limited
Kaartech
L & T Infotech
L & T Tech Services
LatentView Analytics
LawQuest
Marlabs Inc
Mastech
MindTree
Microland
Mphasis
NTT Data
Ness Software Engineering Services
OnMobile Global Limited
Oracle
PwC
Qfor
Quest Global
Quadrant 4 System Corporation
Synechron
Sapient
Sasken
Target
Thoughtworks
United Healthcare Group
US Consulate
USI Law
Utopia Inc
Vagus Technologies
Visa Wolf
Wells Fargo
Wipro
Zenstar

Join Us at IIC2016

INSZoom Immigration Conference

Register for the world’s leading global mobility conference. Come early to participate in informative workshops focused on the latest immigration management technologies.

Corporate Participant

Attendee registration is for Global Mobility Professional that work for corporation.

Corporate Attendee Register Now
 

Service Provider Participant

Service Provider and vendors who provide services to corporate immigration and global mobility teams.

Service Providers Register Now
 

About the ITC Gardenia, Bengaluru

ITC Gardenia, Bengaluru

ITC Gardenia embodies the splendors of Nature. This luxury hotel in Bengaluru was built as a tribute to the beautiful city of Bengaluru, and inspired from the magnificent gardens of the City. The Hotel is conveniently located in the commercial heart of Bengaluru and is in close proximity to key business districts and IT hubs of Bengaluru.

Contact Us